برجستگی پیشانی
برآمدگی و بیرون زدگی استخوان پیشانی، معضل بسیاری از آقایان و بانوان است. این برجستگی در پیشانی اکثر آقایان قابل مشاهده است، چرا که در طبیعت آنان این بیرون زدگی در ناحیهی پیشانی مخصوصاً روی استخوان ابرو وجود دارد.
بعضی از بانوان نیز، دچار بیرون زدگی پیشانی هستند، که باعث رنجش آنان میشود. در این حالت چهرهی فرد شکلی خشن به خود میگیرد و همچنین باعث ایجاد پُف زیاد در پلک بالا و ریز شدن چشمها میشود، امّا حالا با پیشرفت علم تقریباً تمام معضلات انسان حل میشود و بیرون زدگی استخوان پیشانی یا ناندرتال نیز قابل درمان است و از این قاعده مستثنی نیست.
دلیل برجستگی پیشانی چیست؟
علت | توضیحات |
---|---|
ژنتیک | عامل اصلی در بروز برجستگی پیشانی در هر دو جنس. |
ساختار استخوانی | اسکلت مردان به طور طبیعی مستعد برجستگی بیشتری است. |
هورمونهای مردانه | تستوسترون باعث افزایش حجم و ضخامت استخوان پیشانی میشود. |
برجستگی پیشانی در مردان بصورت طبیعی وجود دارد زیرا و دلیل برجستگی در مردان، ساختار استخوانی و هورمونهای مردانه است. دلایل برجستگی پیشانی عبارتند از:
- ژنتیک: ژنتیک یکی از مهمترین عوامل دلیل برجستگی پیشانی است که علاوه بر آقایان، در بعضی از بانوان هم به دلیل وراثت به وجود میآید.
- ساختار استخوانی: بطور کلی، ساختارهای استخوانی بانوان و آقایان متفاوت است. ساختار استخوان مردان، قویتر و محکمتر و حتی برجستهتر است، به همین دلیل دارای پیشانی ناندرتال یا پیشانی برجسته هستند.
- هورمونهای مردانه: تستوسترون که هورمون جنسی مردان است، نقش مهمی در شکل گیری حجم استخوان و برجستگیها گوناگون بدن، مخصوصاً پیشانی، دارد.
درمان برجستگی پیشانی
درمان برجستگی استخوان پیشانی به دو دسته درمان برجستگی پیشانی بدون جراحی و تراش استخوان نادرتال (برجستگی پیشانی)، تقسیم میشود.
درمان برجستگی پیشانی بدون جراحی
اگر پیشانی برجسته یا به اصطلاح ناندرتال باشد نمیتوان بدون جراحی، بطور کامل این برجستگی را از بین برد اما میتوان با انجام بعضی از عملهای زیبایی، برجستگی پیشانی را کمرنگتر کرد.
لیفت پیشانی یکی از درمان برجستگی پیشانی بدون جراحی است زیرا با کشیدگی پوست پیشانی به سمت بالا باعث میشود که برجستگی پیشانی یا استخوان ناندرتال، کمتر به چشم آید چرا که یکی از دلایلی که برجستگی پیشانی بیشتر به چشم میآید، خطوط چروک و افتادگی پیشانی است.
درمان برجستگی پیشانی بدون جراحی عبارتند از:
- بوتاکس پیشانی
- هایفوتراپی پیشانی
- اندولیفت پیشانی
- لیفت پیشانی با نخ
جرّاحی تراش استخوان پیشانی
جرّاحی تراش آندوسکوپیک استخوان پیشانی یا تراش استخوان ناندرتال به گونهای است که در داخل مو (خط رویش مو) بُرشی ایجاد میشود، سپس جراح به وسیلهی ابزار و دستگاههای پیشرفته، روی مانیتور داخل بافت پیشانی را میبیند و با اندازه گیری دقیق، فرآیند تراشیدن بخشی از استخوان پیشانی انجام شده و تغییرات مورد نیاز اعمال میشود.
تکنیکهای جراحی تراش استخوان ناندرتال
عمل تراش استخوان ناندرتال با بهرهگیری از پیشرفتهترین تکنیکهای جراحی انجام میشود. متداولترین روشها عبارتند از:
۱. جراحی آندوسکوپیک
در این تکنیک، برشی کوچک در خط رویش مو ایجاد شده و با استفاده از آندوسکوپ (دوربین بسیار کوچک)، جراح دید مستقیم از ناحیه را به دست آورده و با ابزارهای تخصصی، استخوان را به دقت تراش میدهد.
۲. جراحی باز (Open Surgery)
در مواردی که نیاز به تغییرات گستردهتر باشد، از تکنیک جراحی باز استفاده میشود. در این روش، پوست پیشانی از روی استخوان جدا شده و امکان دسترسی کامل برای تراش دقیق استخوان فراهم میشود.
مزایا و فواید تراش استخوان ناندرتال
- بهبود چشمگیر زیبایی چهره و هماهنگی اجزاء صورت
- ظریفتر و جوانتر شدن ظاهر پیشانی و ابرو
- رفع حالت خشن یا مردانه پیشانی در بانوان
- افزایش اعتماد به نفس
- نتایج طبیعی و ماندگار
عوارض و خطرات تراش استخوان پیشانی
- واکنشهای پوستی: درد، تورّم، خونریزی در ناحیهی جراحی شده (خط رویش مو).
- واکنشهای عصبی و حسّی: ممکن است بعضی افراد پس از این جرّاحی دچار تغییرات حسّی و حتی بی حسی در ناحیه پیشانی شوند.
- تغییرات نامطلوب: هنگامی که جرّاحیهای حسّاس و این چنینی که روی صورت انجام میشوند، توسّط فرد غیرمتخصّص صورت گیرد، امکان دارد باعث تغییرات نامطلوبی شود مانند: عدم تقارن
به همین علّت ما به شما همراهان پیشنهاد میکنم با تحقیق و کسب اطّلاعات دقیق از منابع مختلف از کلینیکهای معتبر و جرّاحان حاذق برای انجام عملهای زیبایی کمک بگیرید.
چه افرادی کاندید مناسبی برای تراش استخوان ناندرتال هستند؟
- افرادی که به دلیل برجستگی پیشانی، چهرهای خشن یا ناهماهنگ دارند.
- بانوانی که تمایل به ظریفتر شدن خط ابرو و پیشانی خود دارند.
- کسانی که به دلیل گودی کاسه چشم یا برجستگی غیرطبیعی ابرو، چهرهای غیرمتعادل دارند.
- افرادی که خواهان فمینیزه کردن (Feminizations) چهره هستند.
- بیماران با رشد غیرطبیعی یا ژنتیکی استخوان پیشانی.
ترکیب تراش استخوان ناندرتال با سایر جراحیها
بسیاری از بیماران جهت دستیابی به نتایج بهتر، همزمان با تراش استخوان ناندرتال از عملهای زیر نیز بهره میبرند:
عمل جراحی | توضیح |
---|---|
لیفت شقیقه | بالا کشیدن ابرو و کشیدهتر کردن چشمها |
بلفاروپلاستی | جراحی زیبایی پلک برای رفع پف و افتادگی |
لیفت ابرو | اصلاح موقعیت ابروها و جوانسازی پیشانی |
فمینیزه کردن صورت | مجموعهای از جراحیها برای تغییر چهره به فرم زنانهتر |
مراقبتهای بعد از جراحی تراش استخوان ناندرتال
رعایت دقیق توصیههای پزشکی بعد از عمل، نقش مهمی در بهبود نتایج دارد:
- استراحت مطلق طی ۴۸ ساعت اولیه
- استفاده از کمپرس سرد برای کاهش تورم
- مصرف منظم داروهای تجویزی
- اجتناب از فعالیتهای سنگین تا سه هفته
- پرهیز از خوابیدن روی صورت
- رعایت بهداشت ناحیه بخیه شده برای جلوگیری از عفونت
- حضور در جلسات معاینه بعدی طبق برنامه پزشک
بهترین جراح تراش استخوان ناندرتال
دکتر سامان طهماسبی و دکتر مهدی احمدی از بهترین جراحهای پلاستیک هستند و از بهترین جراح تراش استخوان پیشانی ناندرتال محسوب میشوند که دارای مدرک فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی میباشند و بنابر تخصص بالای ایشان، میتوانید با اعتماد کامل و بدون ترس، خود را به وی بسپارید.
هزینهی تراش استخوان ناندرتال یا برجستگی پیشانی
بعد از مشاورهی دقیق با پزشکان متخصّص هلدینگ سلامت و زیبایی دکتراکبری، هزینهی این جرّاحی اعلام خواهد شد. بدیهی است که هزینهی ارائه شده به هر فرد نسبت به پلن جرّاحی او متفاوت خواهد بود. برای کسب اطّلاعات بیشتر و مشاوره نزد متخصصان کلینیک رز طلایی، وارد صفحه رزرو شوید.
لیفت شقیقه و تراش استخوان ناندرتال یا برجستگی پیشانی
در بسیاری از موارد دو عمل لیفت شقیقه و تراش برجستگی پیشانی یا ناندرتال با یکدیگر انجام میشود. چرا که با تراشیدن استخوان پیشانی یا ناندرتال، برآمدگی و خشن بودن این ناحیه از ابرو از رفع میشود و با لیفت شقیقه، ابرو به سمت بالا و بیرون کشیده میشود و در نتیجه چشمها، درشتتر و زیباتر میشوند.
هزینه لیفت شقیقه به همراه تراش استخوان ناندرتال یا برجستگی پیشانی
همانطور که در مقالهی لیفت شقیقه ذکر کردیم، لیفت شقیقه به روشهای گوناگونی انجام پذیر است. در نتیجه با توجّه به نوع عمل، هزینهی نهایی آن برآورد میشود. برای اطّلاع از این هزینهها، میتوانید با مشاوران هلدینگ سلامت و زیبایی دکتر اکبری در تماس باشید.
مدّت زمان انجام جرّاحی تراش استخوان چقدر طول میکشد؟
بدیهی است که مدّت زمان انجام این عمل متغیّر است، امّا به طور کلّی بین ۱ الی ۲ ساعت ممکن است زمان ببرد. چرا که متخصّصان برای انجام بینقص این جرّاحیها نیاز به زمان و تمرکز کافی میباشند.
آیا تراش استخوان ناندرتال، مشکلات سینوسی ایجاد میکند؟
به صورت کلّی خیر؛ امّا ممکن است در معدود افرادی تأثیراتی بر منافذ سینوسی داشته باشد. به همین علّت است که به شما توصیه میکنیم حتماً به پزشکان و جرّاحان باتجربه این عمل را انجام دهید.